Registruokis pažintiniam nėrimui

  Kviečiame išbandyti nardymą. Registruokitės pažintiniam nėrimui Vilniuje. Tai unikali galimybė susipažinti su povandeniniu pasauliu. Tikėtina, kad Jūs atrasite naują pomėgį, kuris pakeis Jūsų gyvenimą. Pažintinis nėrimas tai puikus būdas išbandyti vieną iš populiariausių pramogų pasaulyje, sužinoti kaip jaučiasi naras po vandeniu, kokią nardymo įrangą jis naudoja, pamatyti kaip atrodo povandeninis pasaulis.

Mūsų instruktorius suteiks jums visą reikalingą informaciją, trumpa teorijos pamokėlė padės jums suprasti kokios jėgos veikia narą po vandeniu, ką ir kaip reikia daryti kad naras jaustūsi po vandeniu komfortiškai ir būtų saugus. Jūs išbandysite nardymo įrangą kurią naudoja narai, trumpai susipažinsite su jos veikimo principais. Pažintinio nėrimo metu Jūs atliksite keletą saugos pratimų, kurių metu Jūs išmoksite būtiniausių saugos įgūdžių, kurie reikalingi saugiam nėrimui. Nėrimo metu instruktorius padės Jums ir užtikrins kad Jūs būtumėte saugūs ir galėtumėt pasimėgauti naujais potyriais.

Norite padaryti įspūdingą nestandartinę dovaną savo draugams ar artimiesiems – padovanokite jiems pažintinį nėrimą. Dovanų kuponą galite įsigyti mūsų nardymo centre arba internetinėje parduotuvėje.

Registruokitės pažintiniam nėrimui bei nardymo kursams, padovanokite sau neužmirštomą pramogą!

Registruotis ir teirautis el. paštu  Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.  tel. nr. 8 681 42659

 

REGISTRUOTIS

 

 

"Facebook"

Контакты

OOO Logvira 301566890 

Юстинишкю ул. 144C – 1, Вильнюс, Литва LT – 05268

Телефон: +370 521 95 469; +370 681 42 659

Эл. почта: info@divemen.lt

 

 

Напишите нам